Naš tim

 
  • Odlika ove prevodilačke kancelarije je brzina, profesionalnost i kvalitet, a kao potvrdu imamo veliki broj zajedničkih zadovoljnih klijenata.
    Advokatska kancelarija Terzić-Živković
  • Povoljna i efikasna usluga, profesionalna saradnja. Naš pouzdani partner u radu sa stranim klijentima koji otvaraju kompaniju u Crnoj Gori.  
    Konto's Consulting
  • Poštujemo pouzdanost i poštovanje dogovorenih rokova, i zato sa zadovoljstvom svima preporučujemo saradnju sa ovom prevodilačkom kancelarijom.
    Pepper

Ana Ponoš

Prevodilac / Sudski tumač


Diplomirani profesor i prevodilac engleskog jezika, rodjena u Šibeniku, Republika Hrvatska 1985. godine. Diplomirala na Univerzitetu Crne Gore, Filozofski fakultet u Nikšiću, Odsjek za engleski jezik i književnost. Specijalističke studije prevodilaštva završila na Institutu za strane jezike u Podgorici.
Postavljena za sudskog tumača rješenjem Ministarstva pravde.

Engleski jezik

Vladimir Vulanović

Prevodilac


Diplomirani profesor engleskog jezika i književnosti. Diplomirao 2001.godine na Filozofskom fakultetu u Nikšiću, Odsjek za engleski jezik i književnost. Stekao obimno iskustvo kroz aktivan prevodilački rad od 2001. do danas. Vjeruje u proces učenja i usavršavanja tokom čitavog života.

Engleski jezik

Tatjana Ćalasan

Prevodilac / Sudski tumač


Rođena 1977. godine. Magistar njemačkog jezika i književnosti, trenutno radi na doktorskoj disertaciji iz oblasti nauke o njemačkom jeziku. Sudski tumač za njemački i crnogorski jezik. Zaposlena na Univerzitetu Crne Gore (od 2005). Aktivno se bavi prevodilaštvom od 2000. godine, te tako ima obimno iskustvo u svim vrstama prevođenja i u mnogim oblastima. Vjeruje u moć jezika, u dobrobit poznavanja sopstvenog, a posebno stranog jezika.

Njemački jezik

Danijela Ljepavić

Prevodilac / Sudski tumač


Rođena u Kotoru 1984. godine. Diplomirala i magistrirala na Univerzitetu Crne Gore, Filološki fakultet u Nikšiću, Odsjek za francuski jezik i književnost. Doktorirala na Univerzitetu u Strazburu na temu problematike prevođenja idiomatskih izraza.

Francuski jezik

Marija Paunović

Prevodilac / Sudski tumač


Rođena u Podgorici 1983. godine. Diplomirala i magistrirala na Filološkom fakultetu u Nikšiću na Odsjeku za ruski jezik i književnost. Zaposlena na Univerzitetu Crne Gore kao lektor. Aktivno se bavi prevođenjem od 2008. godine, a od 2013. je postavljena za tumača za ruski jezik.

Ruski jezik
 

Ukoliko želite da koristite naše prevodilačke ili lektorske usluge, možete nas kontaktirati i raspitati se o detaljnijim uslovima. Poslaćemo Vam ponudu zajedno sa procijenjenim rokom za izradu prevoda. Prevod možete dobiti u elektronskom obliku ili kao štampanu verziju..